Hvad kan jeg hjælpe dig med...

Jeg tilbyder hjælp indenfor Livsstilsændring & Personlig udvikling, herunder:

  • Hjælp til at finde dine særlige talenter i forhold til dit liv og blive bedre til at anvende dem i dagligdagen.
  • Hjælp til at skabe afklaring og større fokus i dit liv og finde din rette balance - hvad giver dig energi og gør dig glad ….
  • Hjælp til pludseligt opståede krise situationer.

Eksempler på udfordringer – som jeg tit møder i min praksis

Manglende motivation og energi i dagligdagen


- Du begyndt at mærke, at det der engang gav dig glæde, energi og mening/retning, nu ikke længere til stede, på den samme måde, og har behov for hjælp til at finde nye veje.

 

Svært ved at håndtere følelser


- Du ønsker at blive bedre til at håndtere dine følelser og dermed opnå færre konflikter, med dig selv og dine relationer.

 

Er udfordret af stress


- Du oplever at sidde fast i svære mønstre eller din travlhed har udviklet sig til stress og ønsker hjælp til nye vinkler på sin situation.


Står i en akut krise


- Du oplever en akut krise, og har behov hjælp til din akutte situation og hjælp til at komme videre.

Det er menneskeligt at opleve udfordringer i nogle faser i livet, det kan jeg bekræfte fra mit arbejde med mennesker igennem 20 år. I disse situationer kan det være af stor værdi, at arbejde sammen med en coach, med psykolog baggrund, som kan hjælpe og guide dig med nogle nye perspektiver på dit liv.

Kontakt

Måden jeg arbejder på

Jeg arbejder sammen med dig, med henblik på, at finde nye vinkler- og muligheder i dit liv, som kan bringe dig tættere på det, der er vigtigt for dig. Jeg er din nysgerrige ”med-detektiv” og møder dig med respekt og åbenhed i forhold til din historie. Vi arbejder skridt for skridt frem imod de udfordringer, du gerne vil ændre på. Jeg arbejder på en måde, hvor jeg på den ene side stiller dig ”nye spørgsmål” fokuserer på ”nye perspektiver” og så samtidig har øje for, at sikre tillid og tryghed i vores dialog således, at du trinvis føler dig klar til at tage de næste skridt.

 

Nøglen er inspirerende Coaching & Trænings sessioner – hvor du vil få værktøjer og øvelser til at træne din personlige udvikling.

Kontakt

Det får du ud af 1:1 Coaching

  • Du får en større afklaring af din nuværende situation.
  • Du får kendskab til egne mål og værdier, og hvad der er vigtigt for dig.
  • Du vil få fokus på motivation til at handle og tage kontrol over dit liv.
  • Du vil få øvelser og værktøjer du kan bruge med det samme
Kontakt

Jeg vil gerne kontaktes

Udfyld formuaren og bliv kontaktet.